Wat gaat de KVS doen?

Wat is er nog meer te doen?

Agenda KVS


Zaterdag 23 maart 2019

De Friese Klokkengroep in Zeist, vanaf 10.00u. inloop


Zaterdag 30 maart 2019

De Comtoisegroep in Odijk, aanvang 13.00u.


Dinsdag 23 april 2019

Excursie naar het depot van het Museum Klok en Peel in Asten.
We hebben een mooi programma. Eerst naar het Klok en Peel museum te Asten, waar u naast een rondleiding het klokken- en uurwerkendepot van het museum mag bezoeken onder leiding van de conservator Rainer Schütte. In de middag brengen we een bezoek aan Toine Daelmans in Stiphout, waar we naast het bekijken van zijn werkplaats ook een presentatie krijgen over astronomische uurwerken. Toine heeft er meerdere in zijn bezit, waarvan een aantal zelf gebouwd.

Nadere informatie volgt.


Zaterdag 18 mei 2019

Elektriekbijeenkomst in Zeist.
OPGEVEN VOOR EEN KVS-ACTIVITEIT

Wilt u zich opgeven voor een KVS-activiteit? Aan bovenstaande activiteiten kunnen alle leden van de KVS deelnemen. Ook de leden van bij de Federatie aangesloten klokkenvrienden-verenigingen. Bent u nog geen lid van de KVS? Meld u zich dan als lid aan bij het secretariaat. Voor e-mailadres en telefoonnummer zie onderaan de pagina. U bent van harte welkom!

U kunt zich ook bij ons als lid opgeven op de Rikketik-beurs in Houten. Voor de data zie hieronder. De KVS-contributie is 35,00 per jaar. Wij zijn daar met een stand aanwezig.

Zie ook de pagina "Lid worden".
Rikketikbeurzen 2018

De Rikketikbeurzen worden gehouden op de bekende plaats: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten bij Utrecht. Voor nadere inlichtingen bellen met 024-3236475. Deze beurzen zijn voor elke uurwerkenliefhebber toegankelijk.
Toegangsprijs voor Rikketik-abonnees: 5,00 euro (vanaf 09.00 uur welkom). Niet-abonnees: 10,00 euro (vanaf 10.00 uur welkom).