Eerste landelijke “open klokkendag”

Eerste landelijke “open klokkendag”

KVN heeft ruim 600 leden en organiseert verschillende bijeenkomsten per jaar. Ook heeft KVN verschillende klokken- werkgroepen die speciale bijeenkomsten organiseren. In 2023 wil KVN een bijeenkomst houden voor alle leden en andere klokkenliefhebbers . Een “eerste landelijke open klokkendag”.

Op 25 maart 2023 wordt deze bijeenkomst in het Dorpshuis. Rijneiland 7, MA 3984 Odijk, gehouden. Het programma bestaat uit een aantal lezingen met presentaties over verschillende onderwerpen. Deze lezingen worden verzorgd door de verschillende werkgroepen zodat bezoekers op die dag kennis kunnen maken met allerlei soorten klokken en onderwerpen die met klokken en uurwerken te maken hebben.

Daarnaast komt er een markt waarbij KVN leden hun klokken, uurwerken, onderdelen daarvan en andere zaken kunnen aanbieden. Voor deze markt kunt u een stand van 1.70 X 0.80 cm huren voor € 25 voor de hele dag. Er is een maximaal aantal stands beschikbaar. Wue hiervoor belangstelling heeft, kan een email sturen naar Cees Gadella. E-mail: cagadella@home.nl.
De toewijzing van de stands gebeurt op basis van binnenkomst en vol is vol.

Deze “klokkendag” begint om 10.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Over het lezingenprogramma volgt nadere informatie . En de standhouders krijgen informatie over het inrichten en opruimen van hun stands.
Voor meer informatie: Cees Gadella: 0628522812.