Voor leden door leden

KVN leden/ondernemers die iets te bieden hebben


Leden-ondernemers

U ziet hieronder een lijst met namen van leden-ondernemers die zich bereid hebben verklaard iets extra’s te willen doen voor leden van de KVN op vertoon van de ledenkaart.

Dit extra kan uit verschillende dingen bestaan, afhankelijk waar de grootste behoefte aan is. Het kan een korting zijn op een aankoop of een werkopdracht, maar het kan ook een voorrang zijn in de behandeling van bijvoorbeeld een restauratieopdracht, of het krijgen van een goed advies.

Deze lijst is zeker niet uitputtend, want wij hebben niet de tijd gehad om al onze leden-ondernemers te benaderen met de vraag of zij mee willen doen met dit project. Daarom, mochten leden-ondernemers hieraan mee willen doen, laten zij zich aanmelden bij de secretaris, Matthé Petersen, mpetersen@mpetersen.nl (zie ook link onderaan deze pagina) en hun naam wordt toegevoegd aan de lijst.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat de leden elkaar op deze manier beter leren kennen, er een betere onderlinge band ontstaat en dat het voor niet-leden aantrekkelijker wordt om zich aan te sluiten bij de KVN.

PLAK HIER DE NAMEN ETC

Ways we do,
Community

Nieuws


Kom meer te weten over de klokken en opkomende evenementen.

Agenda

Informeer over opkomende evenementen.

word lid


Join een team vandaag!


Secretariaat

Matthé Petersen
mpetersen@mpetersen.nl
013 5052835